به گزارش رمزگشانیوز؛ نشست فعالین حوزه زنان استانداری البرز به ریاست مشاور استاندار و مدیر کل دفتر زنان و خانواده استانداری و با حضور معاونت عمران استاندار، فعالین حوزه زن و خانواده و هیئت اندیشهورز اداره کل زنان و خانواده در استانداری البرز برگزار شد.
«معصومه آقایی» در ابتدای این نشست که به مدت چهار ساعت بطول انجامید، گزارشی از عملکرد سه ماهه دفتر امور زنان و خانواده ارائه نمود و سپس به روند تشکیل شورای هیات اندیشهورز و بیان مهمترین اهداف تشکیل این شورا اشاره کرد.
وی با بیان اینکه در این مدت 35 بازدید استانی، 24 جلسه و همایش استانی و 45 نشست مشاورهای با فعالین استانی برای احصاء مشکلات صورت گرفته است، گفت: همایش 4000 نفری «مادر دختری پروانهها» با هدف تشویق به حجاب در دختران؛ کنگره بانوان تاثیرگذار استان البرز؛ نشست استاندار البرز با مشاوران بانوان تمامی دستگاههای دولتی از مهمترین همایشهایی بود که در این مدت برگزار شد.
وی همچنین به میزبانی از دکتر «انسیه خزعلی» معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور اشاره و خاطرنشان کرد: خوشبختانه این سفر دستاوردهای بسیار خوبی برای استان داشت.
مشاور استاندار البرز در ادامه به برگزاری همایشهایی با رویکرد تحکیم بنیان خانواده در 7 شهرستان استان اشاره و اظهار کرد: مقرر شده است ابتدا در هر یک از شهرستانها این همایش برگزار و خروجی آن به صورت یک همایش منسجم استانی برگزار شود.
مشاور استاندار و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز ضمن حمایت قاطع از مواضع مقام معظم رهبری در بحث حجاب اظهار داشت: از یکسال پیش قرارگاه حجاب و عفاف در استان با عنایت ویژه استاندار محترم و به زحمت اداره کل اجتماعی استانداری تشکیل شده و اکنون که دستورالعمل حجاب و عفاف ابلاغ شده است، استان البرز جزو استانهای پیشرو در این زمینه است.
آقایی با انتقاد از تفسیر به رأی برخی در مورد حجاب و ایجاد فضای دو قطبی در جامعه تصریح کرد: ماده قانونی در قانون اساسی به منظور رعایت حجاب درنظر گرفته شده اما متاسفانه بستر لازم برای اجرای مناسب آن دیده نشده است. جامعه باید به این اقناع و باور برسد که اجرای قوانین به صورت سلبی و افراطی اثر بازدارنده دارد، لذا باید با فرهنگسازی مناسب همزمان بستر اجرای آن را فراهم کرد.
مشاور استاندار البرز ادامه داد: در این راستا کارگروه زیست عفیفانه در استانداری البرز تشکیل و تلاش شده به روشی منطقی و کارشناسی شده بدون اینکه بحرانی در مورد حجاب ایجاد شود، علاوه بر فراهم نمودن فضای فکری لازم برای رعایت این واجب شرعی،آسیبهای پیش آمده به دلیل افراط و تفریطها در تبیین و اجرای آن نیز مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.
آقایی یکی از اتفاقات مثبت در زمینه حمایت از بانوان استان را ملحق شدن تیم دفتر امور بانوان و خانواده استانداری البرز به جلسات سهشنبههای دیدار مردمی دانست و گفت: قطعا این امر سبب افزایش تعامل بانوان شده و زنان راحتتر میتوانند دغدغههای خود را به صورت چهره به چهره به سمع دولت برسانند که امید است این اتفاق فتح بابی در حل سریعتر مشکلات شهروندان باشد.
وی با بیان اینکه هیاتهای اندیشهورز بانوان استان البرز در راستای بهرهبرداری از توانمندی و مهارتهای آنان در بخشهای مختلف شکل گرفته است، گفت: هفت حوزه هیاتهای اندیشه ورز بانوان استان البرز شامل کسب و کار پایدار، زیست عفیفانه، تحکیم بنیان خانواده، حقوق و مسئولیتهای بانوان، جمعیت، نشاط اجتماعی و الگوی سوم زن است.
مشاور استاندار البرز ابراز امیدواری کرد این شورا با همدلی و بر اساس خرد جمعی در هر یک از این7 کارگروه موفق عمل کند تا علاوه بر تحقق اهداف مورد نظر در حوزه خانواده ، گام مثبتی نیز در جهت آرامش و نشاط اجتماعی استان برداشته شود.
آقایی گفت: امور بانوان استانداری برای رونق بخشیدن به فضای کسب و کار مشاغل خانگی از زمان حضور، ساماندهی جشنواره ها و بازارچه های مرتبط با این مشاغل را در دستور کار قرار داده است.
وی تبیین زیست عفیفانه مبتنی بر الگوی سوم زن را از اهداف برپایی کارگروههای تخصصی ویژه بانوان دانست و عنوان کرد برنامه هیاتهای اندیشهورز بایستی با عنایت به ظرفیتها و زیست بوم اجتماعی و فرهنگی هر شهرستان عملیاتی شود.
وی با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم تا بستر زیست عفیفانه و نشاط اجتماعی در جامعه ایجاد شود، گفت: جامعه جز در بستر عفیفانه رشد نمیکند و به همین دلیل است که اگر حریم انسانی و اخلاقی رعایت نشود، مشکلاتی برای افراد جامعه به وجود خواهد آمد.
آقایی با بیان اینکه الگوی سوم زن؛ الگوی زن معتقد به اصالت خانواده و تأثیرگذار در جامعه است، گفت: این الگو نشانه بالندگی جامعه زنان ایرانی است.
گفتنی است در این نشست بانوان خبره در حوزههای مختلف به ارائه مشکلات، نیازمندیها و دغدغههای مربوط به زنان پرداختند.