printlogo


 مدیرکل کار البرز:
واحدهای صنعتی از قانون تعیین و پرداخت پاداش افزایش مازاد بر تولید استفاده کنند
واحدهای صنعتی از قانون تعیین و پرداخت پاداش افزایش مازاد بر تولید استفاده کنند
کد خبر: 10033
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز با اشاره به ماده ۴۷ قانون کار جمهوری اسلامی ایران، به تشریح بخشی از آیین‌نامه نحوه انعقاد قراردادهای مربوط به چگونگی تعیین و پرداخت پاداش افزایش تولید واحدهای صنعتی پرداخت.
به گزارش رمزگشانیوز؛ «عبدالله دارایی» گفت: واحدهای صنعتی به منظور کاهش ضایعات مواد و محصول بیش از حد مجاز و نرمال و همچنین افزایش کیفیت تولیدات کالا، می‌توانند با انعقاد قرارداد پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران اقدام کنند.

دارایی در ادامه گفت: قرارداد پرداخت پاداش افزایش تولید کیفی مابین کارفرما و شورای اسلامی کار یا انجمن صنفی نمایندگان رسمی و منتخب به کارگران آن کارگاه به منظور ایجاد انگیزه برای تولید بیشتر و با کیفیت بهتر و تقلیل ضایعات و بالابردن سطح درآمد کارگران با رعایت اصول انعقاد قراردادها و مطابق با فرم نمونه وزارت کار و امور اجتماعی منعقد می شود که به تناسب و درصد کمی تولیدات نسبت به تولید مبنا محاسبه و به کارگران پرداخت می‌شود که این پرداخت جزء مبنای حقوق نبوده و به مراتب « از شمول مالیات بر درآمد حقوق خارج است » و این قانون فرصت مناسبی برای کارفرمایان و واحدهای تولیدی و صنعتی ایجاد خواهد کرد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز در ادامه خاطرنشان کرد: پس از انجام محاسبه مابه التفاوت میزان تولیدی با شاخص تولید مبنا، پرداخت پاداش افزایش تولید در قالب دوره‌های تناوب و تعیین درصد افزایش تولید در قرارداد مشخص و پرداخت خواهد شد.

عبدالله دارایی همچنین گفت: پرداخت پاداش در قالب این طرح حتی برای کارگاه هایی که امکان افزایش تولید وجود ندارد، می‌تواند در قالب قراردادهای مبنی بر کاهش ضایعات یا افزایش کیفیت یا هر دو آنها منعقد شود و تا ۵۰ درصد کل مزد مبنا کارگران کارگاه در سال امکان پرداخت پاداش افزایش تولید وجود دارد.

گفتنی است کارفرمایان و صنعتگران محترم به منظور دریافت ضوابط و آیین نامه های پرداخت پاداش افزایش تولید نمونه قرارداد به وبگاه اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز به آدرس www.alborz.mcls.gov.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام
لینک مطلب: http://ramzgoshanews.ir/News/item/10033