به گزارش رمزگشانیوز؛ سرهنگ رسول جلیلیان اظهار داشت: مجرمان سایبری با اهداف خاص خود اقدام به طراحی و ارسال اپلیکیشن های مختلف جعلی مانند فیلتر شکن ها می کنند که این اقدام زمینه دسترسی غیرمجاز، اخاذی و آلوده سازی گوشی تلفن همراه کاربران و برداشت غیرمجاز از حساب های بانکی آنان را فراهم می سازد.
وی یادآورشد : کاربران اپلیکیشن های فعال مورد نیاز خود را باید به همین طریق دریافت کرده و از نصب اپلیکیشن های آلوده که غالبا لینک آنها توسط مجرمان سایبری از طریق شبکه های اجتماعی برای آنها ارسال می شود، خودداری کنند .
جلیلیان خاطرنشان کرد: مجرمان سایبری با ارسال بدافزار در قالب vpn در شبــکه هـای اجتماعی اقــــدام به کلاهـبرداری از کاربران می کنند که کاربران باید نرم افزار های مورد نیاز خود را فقط از منابع رسمی و معتبر نصب کنند.
رییس پلیس فتا البرز گفت: «وی .پی. ان» VPN ممکن است به خوبی از عهده باز کردن سایتهای فیلتر شده برآید اما در عینحال اقدام به استفاده بدافزاری از دستگاه کاربر خواهد کرد.
وی افزود: این نرمافزارها به صورت غیرقانونی ارائه می شود و به هیچ وجه قابل اعتماد نیست؛ با دستیابی آسان به این نرم افزار، اعتماد کامل کاربر را به دست می آورد و سپس اهداف شوم خود را دنبال می کند.
وی ضمن هشدار به کاربران در خصوص استفاده از فیلترشکن ها گفت: فیلترشکن ها محلی برای نگهداری اطلاعات هستند و مجرمان سایبری از طریق این نرم افزارهابه اطلاعات تلفن همراه افراد دسترسی پیدا کرده که کاربران باید دقت لازم را داشته باشند.
جلیلیان یادآورشد: استفاده از فیلتر شکن ها دسترسی افراد به اطلاعات گوشی های تلفن همراه را آسان کرده و سبب سرقت اطلاعات خصوصی و بانکی کاربران خواهد شد.
رییس پلیس فتا البرز از کاربران خواست که در صورت مواجهه با موارد مشکوک و یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی تخصصی می توانند از طریق سایت رسمی پلیس فتا و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ اقدام کنند.
انتهای پیام/