شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

توصیه های بهداشتی برای خرید ماهی قرمز

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان البرز از مردم خواست تا توصیه های بهداشتی این سازمان را در صورت خرید ماهی قرمز برای سفره هفت سین نوروزی خود رعایت کنند.

به گزارش رمزگشانیوز  ؛ «سید محسن ابوترابی» گفت: هموطنان در هنگام خریدماهی قرمز، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب حمل آن خودداری کنند.

وی افزود: همچنین حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف برای حمل ماهی قرمز و جابجایی ماهی به منزل استفاده شود ضمن اینکه از خرید ماهیان بیمار و بی حال با علائم شنای غیر فعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری شود.

وی همچنین توصیه های بهداشتی برای نگهداری ماهی قرمز در منزل ارایه کرد و اظهار داشت: پس از انتقال ماهی قرمز به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام کرده و ماهی ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند.

ابوترابی ادامه داد: با توجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده، حداقل ۲۴ ساعت قبل از خرید، ظرف نگهداری ماهی آماده شود و در صورت استفاده از آب شهری، باید قبل از استفاده ماهی چند ساعت در هوای آزاد به منظور کلرزدایی قرار داده شود.

وی اضافه کرد: ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) برای تبادل اکسیژن با محیط باشد ضمن اینکه میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر می باشد.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان البرز بهترین دمای آب نگهداری ماهی قرمز را ۲۲ – ۲۶ درجه سانتی گراد عنوان کرد و گفت: غذای ماهی قرمز از فروشگاه های عرضه ماهی زینتی تهیه شود.

وی تاکید کرد: به منظور تعویض آب هر بار ۲۵ درصد کل آب تعویض شود و از تعویض یکباره کل آب خودداری شود و در هنگام تعویض آب نیازی به دستکاری ماهی نمی باشد اما در صورت لزوم و به خصوص در افرادی با سابقه بیماری و یا حساسیت های پوستی از دستکش استفاده شود.

ابوترابی از هموطنان خواست در پایان نوروز ماهی ها را در رودخانه ها و یا نهرها رها نکرده و در محل های تعیین شده توسط شهرداری رهاسازی شود.

انتهای پیام/
لینک کوتاه
اخبار مرتبط
نظرات شما
0 نظر
ارسال نظرات